Voor vrijblijvende offerte: 06-15350012     E-mail: info@huis-ontruiming-totaal.nl
Home     Portfolio     Extra diensten     Klantenbeoordelingen     Contact
Ans
12-10-2019

De heren van dit bedrijf hebben er voor gezorgd dat ik heerlijk een paar dagen weg kon,
terwijl zij het huis van mijn moeder ontruimden.
Na de offerte hebben zij van de 1e inspectie tot het inleveren van de sleutels,
alle werkzaamheden uit handen genomen.
Behalve leeghalen was dit ook een ouderwets gelijmde parketvloer verwijderen,
behang verwijderen en plafond sauzen.
Top gedaan. Heel blij met jullie.
Zeker een aanrader.

Nogmaals bedankt voor alles
Ans
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Marjolein van de Kraats
03-04-2019

Op woensdag 27 maart hebben ze mij goed geholpen met mijn verhuizing.
Het is netjes gegaan en al mijn spullen zijn ook goed verhuisd.
Gezellige mannen en professioneel! Zeer tevreden hierover!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jan Huver
26-03-2019

Mijne heren,

Hierbij mijn dank voor de ontruiming van het huis van mijn vader.
U heeft conform afspraken uitstekend werk geleverd en dat tegen een aanvaardbare prijs.
Ik zal u naar andere mensen aanbevelen.

mvrgr
Jan Huver
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
John Kramer
10-02-2019

Afgelopen periode werden wij geconfronteerd met een overplaatsing van mijn moeder,
naar een zorginstelling.
waarbij haar huurhuis ontruimd en schoon opgeleverd moest worden.
Hiervoor hebben wij Dick en Marcel van Dima-Totaal ingeschakeld.
Na bezichtiging hebben we een prijs afgesproken, waarna zij de gehele zaak hebben afgehandeld,
van ontruiming, overname nieuwe huurder tot en met de oplevering.

Tussentijds kwam mijn schoonmoeder te overlijden en hebben zij ook haar appartement,
ontruimd en opgeleverd.

De manier waarop Dick en Marcel werken is zeer respectvol en eerbiedig.
Ze komen ook alle gemaakte afspraken stipt op tijd na.
Kortom, ze hebben in een voor ons moeilijke tijd fantastich werk geleverd,
en wil ze daaarom van harte bij u aanbevelen

Dick en Marcel , nogmaal hartelijk dank van beide families.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wilma Veenendaal
05-12-2018

Na de toewijziging van een appartement in een woonzorgcentrum moesten wij alles regelen,
om mijn moeder binnen een week te verhuizen.
Na 1 telefoontje konden we direct al een afspraak maken met Dick om het een en ander door te nemen,
en de verhuisdatum vaststellen.
De verhuizing is snel en naar alle tevredenheid verlopen.
Ook hebben Dick en Marcel de oude woning verder leeggehaald en alle vloerbedekking eruit gehaald,
zodat de oplevering door de woningbouwvereniging op korte termijn kon plaatsvinden.
Zij waren bij de vooroplevering aanwezig en omdat wij in het buitenland zaten,
hebben zij de eindoplevering voor ons gedaan.

Alles is perfect verlopen en dat heeft ons veel kopzorgen (en rugklachten) bespaard.
Wij kunnen Dima-totaal dan ook graag aanbevelen!

Wilma Veenendaal

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Gerard en Joke Nieuwenhuis
25-10-2018

Beste Dick & Marcel,

Graag willen wij jullie een compliment maken over het leegruimen van huis van mijn moeder,
- schoonmoeder.
Wij hebben het als zeer prettige ervaren hoe jullie de zaken aanpakten.
Het is een aanrader voor iedereen die met een sterfgeval of dergelijke te maken heeft.
Dus een aanrader.

Met vriendelijke groeten
Gerard en Joke Nieuwenhuis

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ronald Heukers
20-07-2018

In maart jongstleden is (toch nog onverwacht) onze moeder en schoonmoeder overleden.
Op zich al een tragische gebeurtenis.
In korte tijd wilden we het huis ontruimd hebben op een nette manier.
Via via zijn we in contact gekomen met huis-ontruiming totaal.
Ik had contact met Dick en al na 5 minuten wist ik dat het goed zat. En daar heb ik me niet in vergist,
want in alle opzichten hebben Dick en Marcel naar volle tevredenheid de ontruiming gedaan,
en alle problemen waar we tegen aan liepen opgelost.
Er was goede en menselijke communicatie, er is uitstekend vakwerk geleverd,
de doorlooptijd was precies zoals we het wilden en de prijs was erg goedkoop.
Ook de verhuurder vond de oplevering van het huis uitstekend.

Ik wil de beide heren dan ook zeer van harte aanbevelen bij iedereen.

Ronald Heukers (mede namens Han en Yanet)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Rob over de Linden
03-05-2018

Als je wordt geconfronteerd met een overlijden, dan komt er heel erg veel op je af.
Samen met iemand anders had ik de zorg op mij genomen voor een oude dame,
die verder geen naaste familie had.
En van de meest ingrijpende zaken is dan het ontruimen van het huis.
Tot ons grote geluk kwamen we in contact met Huis-Ontruiming-Totaal.
Dick en Marcel hebben geweldig werk geleverd.
De verhuurder van het appartementencomplex waar mevrouw woonde,
staat als zeer kritisch bekend.
De overdracht was binnen enkele minuten een feit, omdat alles perfect in orde was.
Hulde en dank!! Mocht u zelf voor een ontruiming komen te staan,
kies dan echt voor Huis-Ontruiming-Totaal.

Rob over de Linden

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Beste Dick en Marcel
27-04-2018

Afgelopen week hebben jullie het appartement van mijn overleden moeder ontruimd.
Wij zijn zeer tevreden over jullie werk:

- Duidelijke afspraken ( en prijs) vooraf.
- De zorgvuldige wijze waarop jullie met de spullen zijn omgegaan.
- Alles klaar voor overdracht.

Nogmaals dank, jullie hebben goed werk geleverd en we zullen jullie bij iedereen van harte aanbevelen!

Mieke Emich

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Maarten Mestrom Ermelo
04-07-2017

Een huis ontruimen na een overlijden is nooit leuk maar Dick en Marcel hebben prima werk geleverd.
Met deze heren kun je afspraken maken.
Correct en betrouwbaar.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
RJM Gommers
27-06-2017

Wij zijn heel blij dat we de keuze op jullie hebben laten vallen.
Wij hadden komende uit Tiel een probleem met het huis opruimen van een overleden familielid in
Apeldoorn.
Jullie hebben echt alles voor ons gedaan van eeste opname tot eindoplevering aan de woningbouw
vereniging.
Het leegmaken, schoonmaken, gaten dichten, enz, echt alles,zelfs het nasturen van de post.
Heel goed gedaan en voor ons een hele zorg minder.
Bedankt mannen.

Groeten elly en Ruud

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alma van de Blankevoort
18-02-2017

Beste Dick en Marcel,

Wat ben ik blij dat ik jullie ingehuurd heb om het huis van mijn overleden moeder leeg op te leveren.
Het was een super, super snelle actie.
Mijn dank is groot!

Groeten Alma

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Van Holland
21-11-2016

Een flat opknappen waar je zelf of bijv een familielid intrekt is logisch:
Leuk om tijd te besteden aan hoe je het zelf wilt hebben en op die manier de flat een beetje van je zelf
te maken.
maar als jezelf of een van je ouders uit een flat moet, is dat wel het laatste waar je tijd en energie aan
wilt besteden om op te knappen.
Je hebt er zelf de lol niet meer van, maar bovenal: je hebt al helamaal geen tijd, omdat er bij een
verhuizing ( of een afscheid ) al genoeg ander werk te regelen is.
En daar komt Dick en Marcel om de hoek kijken: zij nemen de oplevering van de flat voor hun rekening.
Door hun lange ervaring weten ze precies wat de eisen zijn waaraan de opgeleverde flat moet voldoen.
Dima Ontruiming ontzorgt je totaal.
Fantastische mannen die fantastisch werk doen!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Barmentlo
02-11-2016

Enkele tijd geleden hebben deze mannen de ontruiming gedaan van het huis van mijn overleden moeder.
De heren werken netjes en hebben de woning na tevredenheid opgeleverd.
Dima totaal bedankt voor de inzet en de goede afhandeling.
Dikke pluim voor jullie en ga zo door.

M.v.g Barmentlo

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Door te recyclen dragen wij ook een steentje bij aan het milieu.

Copyright 2017                     Dima-Totaal Kvk:62799819